ORAR

LUNI - VINERI: 07:30 - 20:00

SAMBATA: 08:00 - 16:00

DUMINICA: 10:00 - 14:00

#
    TELEFON

0744 433 149

0332 412 041

    FAX

0332 433 250

Joc educational Memo Game Classic Fairy Tales!
Joc educational Memo Game Classic Fairy Tales!

Joc educational Memo Game Classic Fairy Tales!

Jocul "Memo" e, pe de o parte un joc, iar pe de alta parte un instrument perfect de exersare si dezvoltare a memoriei si atentiei la orice varsta. Prin agilitate si atentie puteti castiga cu usurinta acest joc. "Memo" va acorda dumneavoastra si copiilor dumneavoastra sanse de reusita egale, facandu-l un joc atractiv pentru orice varsta.

"Memo" este un joc ce contine cartonase cu imagini care iti va testa memoria. El se poate juca de doua sau mai multe persoane. Dupa amestecare, cartonasele se imprastie pe o suprafata de joc cu fata in jos.

Jocul se incepe astfel:

Primul jucator intoarce doua cartonase cu fata in sus. Daca aceste cartonase formeaza o pereche, le ridica si le aseaza langa el. Se continua intoarcerea de catre primul jucator a cate doua cartonase pana cand nu mai nimereste perechi. In acest moment, cele doua cartonase ce nu formeaza o pereche se intorc din nou cu fata in jos. Acum este randul celui de-al doilea jucator, care va continua jocul in acelasi fel. Miza jocului este ca un jucator sa gaseasca mai multe perechi de cartonase decat adversarii sai. E important sa va amintiti pozitia imaginilor care au fost intoarse odata, pentru a le gasi ulterior pozitia.

Contine 12 perechi de potrivit.

 

 

 

 

 

inregistrare domeniu.ro web design gazduire website intretinere site optimizare site

CSS valid!