ORAR

LUNI - VINERI: 07:30 - 20:00

SAMBATA: 08:00 - 16:00

DUMINICA: 10:00 - 14:00

#
    TELEFON

0744 433 149

0332 412 041

    FAX

0332 433 250

#
Boardgames - Jocuri de societate
7 Wonders

Condu unu din cele 7 mari orase ale lumii. Exploateaza resursele naturale a pamantului, ia parte in progresul natural, dezvlota relatiile comerciale si asumati drepturile militare.

Age of Conan

Boardgame-ul Age of Conan da posibilitatea fiecarui jucator sa controleze una din cele patru puteri mari din Hyboria. Comanda armate, casteaza magii puternice sau creeaza intrigi puternice, cu toate astea poti sa cuceresti inamicii tai si sa faci kingdom-ul tau cel mai puternic.

Age of empires III: The Board Game

Ia rolul unei forte coloniale puternice care cauta faima, glorie si bogatii in Lumea Noua. Pe parcursul celor 3 ere vei lansa expeditii de recunoastere, vei coloniza regiuni, vei extinde flota de negot si iti vei dezvolta economia.

Agricola

In „Agricola” esti un fermier care locuieste intr-o coliba saracacioasa de lemn impreuna cu sotia. Viata rurala va ofera o gama variata de activitati: de la adunarea de lemne, pietre si lut pana la construirea de garduri si asa mai departe. Avantajul este ca intr-o tura poti sa joci atat cu fermierul, cat si cu sotia lui.

Agricola Farmers of the Moor

Agricola Farmers of the Moor introduce calul ca un nou tip de animal, iar pe langa mancare, membrii familiei acum consuma si combustibil ce poate fi obtinut prin taierea de copaci sau recoltarea turbei.

Alhambra

Cei mai mari constructori din toata Europa si Arabia vor sa isi arate skilul. Angajeaza cea mai buna echipa de constructori si ai grija ca sa ai tot timpul valuta necesara.

Arkham Horror

Arkham Horror este un joc cooperativ plasat in universul povestilor creat de H.P. Lovecraft. Fiecare jucator intra in piele unuia din cei 16 investigatori disponibili cu scopul de a invinge fortele intunericului ce se afla in Arkham.

Arkham Horror The Black Goat of the Woods Expansion

Aceasta expansiune a jocului Arkham Horror extinde jocul original cu inca 166 de carti si este un joc compatibil si cu extensia 'Dunwich Horror'. O piesa de muzeu a ajuns in Arkham si poate ramane permanent ca o piesa in jocul original (adica sa se amestece cartile cu cele originale) sau pot fi folosite separat.

Arkham Horror: Dunwich Horror Expansion

Dunwich Horror este o expansiune a jocului Arkham Horror care adauga inca 8 Investigatori, 4 monstrii antici, 15 elemente noi, 25 de elemente unice, 21 carti de vraji, 11 carti de abilitati, 5 carti de aliati, 4 carti de Conditii, 28 de figurine cu Monstrii, 36 de carti Mythos si 32 de Portali.

Arkham Horror: Innsmouth Horror Expansion

Dintre toate orasele din viziunea lui H.P. Lovecraft asupra Massachusetts-ului, nici unul nu este atat de mortal ca Innsmouth, un mic sat pescaresc. Imbatranit si pe moarte, Innsmouth este consumat din interior de un pact facut demult pentru a salva orasul.

Arkham Horror: Kingsport Horror Expansion

Intoarce-te inca odata in lumea creata de H.P. Lovecraft, in orasul imaginar Massachusetts, de aceasta data ca sa exploarezi lumea de vis bantuita a Kingsport-ului, un oras unde barierele dintre dimensiuni sunt foarte subtiri.

Arkham Horror The Black Goat of the Woods Expansion

O noua scta apare in orasul Arkham! Organizand intalniri secrete acesti oameni nebuni, impreuna cu puteri malefice fac tot felul de sacrificii pentru cei Antici, in timp ce multi monstri coboara in oras.

Arkham Horror The King in Yellow expansion

Aceasta expansiune al celebrului joc Arkham Horror introduce o noua mecanica de joc - Heralds (vestitorii), care pregatesc venirea celui antic. In plus, investigatorii o sa aiba noi confruntari la care nici ei nu se asteptau.

Joc Arkham Horror The Lurker at the Threshold Expansion

The Lurker at the Threshold este o expansiune al jocului cooperativ Arkham Horror ce a aparut in 2010.

Axis & Allies Battle of the Bulge

Acest joc include piese noi detaliate de joc ca si camioanele, o tabla de joc tip hexagonala cu artwork original. Alte elemente noi in acesta varianta de Axis & Allies sunt crizele de provizii si ajutoare ariene care intarzie, si victime de razboi randomizate.

Axis & Allies D-Day 6 iunie 1944

Soarta lumii este in balanta in timp ce tu te lupti pentru controlul oraselor Cherbourg, St. Lo si Caen. Salbatic, rapid si deciziv D-Day a fost punctul de major de rasturnare de situatir in blocul European, libertatea in sine fiind in joc.

Axis & Allies Guadalcanal

Japonia ocupa insulile Solomon astfel fiind in calea rutelor de alimentare a aliatilor din Pacificul de sud. Intr-un atac surpriza americanii captureaza Guadalcanal si pretiosul lui aeroport. Si de aici incepe razboiul.

Axis & Allies Pacific

Aceasta versiune de Axis & Allies te pune in data de decembrei 7, 1941 direct in lupta din Pacific, atunci cand Japonia e gata sa lanseze unul din cele mai mari atacuri din istoria militara, avand ca tinta flota americana stationata in Pearl Harbor.

Axis & Allies spring 1942, The World is at War!

Facut pentru de la 2 la 5 jucatori, acest joc te duce in anul 1942, punctul istoric al marei expansiuni a germanilor. Condu ori aliatii ori nemtii, o sa comanzi fortele militare cat si economia pe timp de razboi

Joc Bang! The Bullet!

Devino un aventurier neinfricat din jungla tropicala! Exploreaza templul pierdut si descopera comori nemaivazute de mii de ani! Tikal a fost descoperit si explorat in timpul expeditiei conduse de Prof. Kramer si Kiesling. Zece ani mai tarziu, a fost gasit un pergament care sugereaza existenta unui templu pierdut in apropierea primului sit.

Boardgame Battle Cry

Este Razboiul Civil si trebuie sa alegi de a cui parte esti, Union sau Confederate forces. Comanda generalii, cavaleria si artileria in 30 scenarii diferite care contin teren si forte pentru fiecare batalie reala.

Battlestar Galactica

'Battlestar Galactica: The Board Game' este un joc interesant despre suspiciune, intriga si lupta pentru supravietuire. Bazat pe celebra serie TV de SF, jocul pune jucatorii in rolul unuia din cele zece caractere principale din serial.

Joc Battlestar Galactica: Exodus

Jocul Battlestar Galactica Exodus este a doua extensie a jocului Battlestar Galactica, joc facut dupa mega hitul TV cu acelasi nume.

Battlestar Galactica: Pegasus

Aceasta extensie a reusitului joc Battlestar Galactica, adauga 2 noi table de joc, una cu planeta New Caprica si una cu nava de razboi Pegasus, vine cu 7 noi personaje din celebrul serial, 2 nave din plastic pentru a inlocui pe cele de carton, noi carti de destinatie, criza, de loialitate si abilitati.

Joc Betrayal at House on the Hill

Jocul Betrayal at House on the Hill creste rapid suspansul si intriga jucatorilor, in timp ce acestia exploreaza o casa bantuita facuta chiar de ei, intalnind spirite si alte obstacole ce trebuie sa le infrunte.

Black Sheep

In Black Sheep, 2,3 sau 4 fermieri joaca carti pe campul fermei incercand sa faca combinatii mai bune decat a rivalilor ca sa aduca animalele in "grajdul" lui. Dar ei trebuie sa fie atenti pentru ca oaia neagra poate creea haos cand este ingradita.

Joc Blokus

Jocul Blokus este un joc de strategie abstract cu forme gen Tetris transparente, colorate ce jucatorii trebuie sa le puna pe tabla. Faza e ca fiecare piese trebuie sa atinga colutul alteia de aceeasi culoare.

Joc Bohnanza

In Bohnanza , plantarea semintelor devine mai distractiva ca niciodata! Vei aveai doua sau trei campuri cultivate cu seminte si cateva carti de joc cu seminte pe care trebuie sa le plantezi.

Carcassonne Big Box

Carcassonne Big Box este o combinatie a jocului de baza si opt extensii. Extensiile incluse sunt: Inns & Cathedrals, Traders & Builders, The Princess & Dragon, Abbey & Mayor, The River II, The Count, The King si The Cult.

Colonistii din Catan

La început a fost doar un pont secret care circula printre împatimiti. Acum însa zeci de milioane de oameni din întreaga lume, tineri si vârstnici, se delecteaza cu acest joc.

Chaos in the old World

Chaos in the Old World te transforma intr-un zeu. Fiecare zeu are puterile lui unice si legiuni de supusi cu abilitati diabolice cu care sa corupa si sa inlantuie Lumea Veche.

Citadels

Jucatorii trebuie sa construiasca o serie de cladiri, care valoreaza intre unul si opt puncte. Jocul se termina cand cineva a construit cea de-a opta cladire si castigatorul este detinatorul celui mai mare punctaj.

Boardgame City of Thieves

Este mai mult decat un motto pentru hotii din Cadwallon, este modul lor de viata. Tu ai intrat in faimosul Guild of Thieves, cautand calea spre glorie si bogatie.

Civilization The Board Game

Sid Meier’s Civilization: The Board Game este un joc ce se poate juca de la doi la patru jucatori, recomandat in patru. Fiecare jucator preia o civilizatie si incearca sa isi conduca poporul spre maretie.

Joc Cyclades

In jocul Cyclades jucatorii trebuie sa "cumpere" bunavointa zeilor pentru a fi primii care construiesc doua orase in insulele Greciei antice (Cyclades).

Diplomacy

La inceputul secolului 20, inainte de primul razboi mondial, cele 7 puteri europene sunt prinse intr-o lupta pentru suprematie.

dixit

In Dixit, in fiecare tura, unul dintre jucatori este povestitorul. El alege 1 cele 6 imagini din mana sa si, pe baza acesteia, va spune o propozitie (fara a arata cartea celorlalti jucatori).

dominion

In jocul Dominion fiecare jucator incepe cu cate un deck de carti identic si foarte mic. In mijlocul mesei sunt alte carti pe care jucatorii de pot cumpara imediat cum si le permit.

Dominion Alchemy

Se intampla lucruri ciudate in laboratoarele din subsol. Cer incontinuu butoaie de quicksilver, de bucatri din par. Eh....totul e in numele progresului.

Dominion Intrigue

Dominion: Intrigue adauga inca 25 de noi carti "Kingdom" la jocul de baza si include regulile pentru jocul in mai mult de patru jucatori. Extensia poate fi jucata atat impreuna cu Dominion cat si separat.

Dominion Prosperity

Lansat inspre finele anului 2010, boardgame-ul Dominion Prosperity este a 4-a aditie la seria Dominion. Adauga 25 de carti Kingdom noi, 2 carti Basic care lasa jucatorii sa construiasca dupa Gold si Province.

Dominion Seaside

Jocul Dominion Seaside este o extensie atat pentru Dominion cat si pentru Dominion Intrigue.

Fabula

Jocul Fabula este unul de storytelling in care un jucator ia rolul unui povestitor iar ceilalti intra in pielea unor eroi (o printesa, un baiat, un spiridus etc) care completeaza povestea si incearca sa devina personajul principal din visul povestitorului.

Gosu

Intr-o lume fantezista dominata de goblini, atunci cand luna plina se ridica pe cer, un nou razboi incepe si noi lideri militari isi pregatesc armatele.

Horus Heresy

Dupa cea mai mare tradare pe care a vazut-o universul, generalul Horus - odata cel mai mare general a umanitatii, acum corupt de Chaos- s-a intors impotriva Emperor si a dus imperiul omului intr-un razboi civil teribil.

Identik

Identik este un joc comic, rapid, de familie sau de pretrecere care testeaza abilitatile fiecarui jucator de a descrie, desena si evaluat imagini ciudate.

Jungle Speed

In Jungle Speed trebuie sa-ti folosesti la maximum spiritul de observatie si reflexele rapide! Trebuie sa ai mana sigura Totemul din lemn sta in mijlocul mesei asteptand sa fie prins de jucatorul cu cele mai bune reflexe, castigand astfel jocul.

Lost Cities

Jucatorii, cu ajutorul cartilor din mana, inainteaza pe caile din piatra. Cartile sunt de 5 culori diferite, fiecare pentru o cale, orice carte are un numar (0-10, de doua ori).

Memoir 44

Inca din primele minute ale D-Day pana la eliberarea Parisului - Memoir '44 te parasuteaza chiar in mijlocul bataliilor importante ce-au schimbat cursul istoriei Europei de Vest.

Merchants & Marauders

Boardgame-ul Merchants & Marauders te lasa sa iei rolul unui negutator sau pirat in Caraibe in timpul erei de aur al piratiei.

Mr Jack

Noaptea acopera toate aleeile Londrei si doar cateva colturi mai raman luminate. Toti investigatorii s-au adunat pentru a-l prinde pe Jack.

Mr Jack Pocket

Ca si in jocul Mr. Jack original, unul din jucatori va fi inspectorul ce incearca sa il gaseasca pe Jack Spintecatorul, iar celalalt va fi criminalul.

Munchkin

Coboara in dungeon. Omoara tot ce untalnesti. "Backstab your friends" si fura`le lucrurile. Ia comoara si fugi.

New Moon

Limba: Engleza Anul publicarii: 2005 Categorii: horror, joc de petrecere, joc de carti

Pandemic

Tu alaturi de ceilalti jucatori sunteti membrii foarte priceputi ai unei echipe ce lupta impotriva a patru maladii mortale.

Pillars Of the Earth Expansion Set

Adauga mai multa varietate jocului de baza si extinde jocul pentru a se putea juca si in 5 sau in 6 jucatori.

Pirates Cove

Vino la bord și navighează către "Pirate's Cove"... legendara ascunzătoare a piraților. Poveștile legendarilor pirați care s-au luptat și supraviețuit acestor ape misterioase încă ii bântuie pe toți care tânjesc după o viață pe mare.

Reteaua Energetica

Obiectivul din "Reteaua Energetica" este de a alimenta cele mai multe orașe cu energie, cand rețeaua cuiva ajunge la o dimensiune predeterminata.

Ricochet Robots

Acest joc e mai mult un puzzle decat un boardgame, de aici si numarul cidat de moduri de solutii. Este o harta din 4 bucati, care formeaza o camera mare cu ziduri.

Risk Godstorm

Lumea este in razboi. Fiind un conducator al unei factiuni din lume, esti ingrijorat de destinul oamenilor tai.

Roborally

In Roborally intrii in "pielea" unui robot plictisit care se gandeste sa organizeze o mica cursa in fabrica in care lucreaza.

Saboteur

Jucatorii joaca rolul unor pitici. Ca si mineri, ei sunt intr-o mina, cautand aur. Deodata, un tarnacop distruge lampa.

Shadows over Camelot

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de societate, in car jucatorii concureaza unul impotriva celuilalt, jocul Shadows over Camelot propune o experienta diferita, ca fiecare jucator sa joace rolul unui cavaler al Mesei Rotunde si sa colaboreze unul cu celalalt pentru a infrange impreuna.....jocul!

Smallworld

In 'Small World', jucatorii se lupta sa controleze o lume prea mica pentru ei toti.

Ticket to ride

Jocul Ticket to Ride, vandut in peste 1.100.000 de exemplare in lumea intreaga, te va purta intr-o incitanta calatorie cu trenul pe continentul nord-american!

Ticket to ride: Europe

'Ticket to Ride: Europe' te poarta intr-o noua aventura cu trenul, prin toata Europa. De la Edinburgh la Constantinopol si de la Lisabona la Moscova, vei vizita marile orase ale Europei la tracerea dintre secolele 19 si 20.

Joc Ticket to ride: Marklin

Din Bavaria pana in porturile de la Marea Nordului, Ticket to Ride – Märklin te va purta intr-o calatorie extraordinara prin Germania!

Ticket to ride: Nordic Countries

Jocul Ticket to Ride: Nordic Countries te duce intr-o calatorie prin Danemarca, Finlanda, Norvegia si Suedia spre marile orase ca Oslo, Copenhaga, Helsinki sau Stockholm.

Tikal

Tikal, cel mai important oras al civilizatiei mayase, este amplasat in inima padurii tropicate in nordul Guatemalei. Nu se stiu prea multe despre civilizatia care a prosperat in Tikal in perioada 600 i.h. - 900 d.h.

Tikal 2

Devino un aventurier neinfricat din jungla tropicala! Exploreaza templul pierdut si descopera comori nemaivazute de mii de ani!

Twilight Imperium

In boardgame-ul Twilight Imperium jucatorii pot lua controlul unei puternice civilizatii galactice si sa o conduca la suprematie.

Twilight Imperium Expansion

Aceast joc este prima expansiune pentru 'Twilight Imperium 3rd Edition' si vine cu 4 rase noi noute, fiecare cu talentele sale.

The werewolves of Millers Hollow

Werewolves of Miller's Hollow este un joc care are loc într-un mic sat bantuit de varcolaci.

Turnul InStabil	- Joc de Indemanare

Un joc de indemanare marca DEICO ce contine 57 blocuri din lemn natural. Se joaca in 2 sau mai multi jucatori castigand ultimul jucator care a reusit asezarea unui bloc pe ultimul nivel fara ca turnul sa cada.Cel care darama turnul va construi turnul de baza pentru jocul urmator.

Jocuri educative si de societate

Va punem la dispozitie o gama larga de jocuri de societate si educative ca Roata Olarului, Cristale Magice, Natura sub microscop, Alibaba si camila lui naravasa!, Monopoly, Turnul instabil, Mesterul Manole

TE-AM PRINS!
FERESTE-TE DE MANA LUI DRACULA!

Obiectivul jocului: Sa fii primul care reuseste sa-si conduca echipa din zona de start in jurul plansei de joc, evitand capturarea de catre Mana si sa ajungi in siguranta in zona de sosire.

Roata Norocului!

Joc de societate. Numar de jucatori 2-6 Pachetul contine: 1 tabla de joc, 12 pioni cu suporti, 2 zaruri, un pachet cu 36 de carti Roata norocului, 6 carduri de credit, 6 carduri de asigurare, 6 tablite reprezentand apartamentul, 24 jetoane de rate, 250 bancnote.

Mesterul Manole

SALVEAZ-O pe ANA! Dar atentie! Nu fi tu cel care darama zidul!

Cucereste Piramida!

Joc Tridimensional! Pachetul contine: 1 platforma de joc din 6 piese, 2 zaruri, 12 blocuri de lemn, 12 pioni si regulamentul jocului.

Comoara Piratilor!!

Joc de societate tridimensional! Pachetul contine : 1 platforma de joc din 3 piese, 4 pioni cu suporturi din plastic, 1 zar si regulamentul jocului.

Ali Baba .....si camila lui naravasa!

Jocul contine: O figurina reprezentand o camila, o figurina Ali Baba, cadru pentru bagaje, 15 obiecte diferite, pachet de carti ( 15 carti cu pozele obiectelor, 3 carti bonus, 2 carti " Pierzi un rand"), instructiuni de joc.

inregistrare domeniu.ro web design gazduire website intretinere site optimizare site

CSS valid!